Seminer: Koronavirüs, Uluslararası Sistem ve Oryantalizm

Tarih:  -

Konum:  D234

12 Mart 2020 Perşembe günü, Doç. Dr. Ceren Ergenç'in (Xi'an Jiaotong - Liverpool Universitesi) konuşmacı olarak katılacağı "Koronavirüs, Uluslararası Sistem ve Oryantalizm" başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Seminere katılım herkese açıktır. Ekte yer alan afişten detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Yer: TED Üniversitesi, D234
Tarih - Saat: 12 Mart 2020, Perşembe – 15:00

Ceren Ergenç, Suzhou'daki Xi’an Jiaotong-Liverpool Üniversitesi Çin Çalışmaları bölümünde çalışmaktadır. Daha önce Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Pekin Üniversitesi, Renmin Üniversitesi ve Fudan Üniversitesi'nde yardımcı doçent ve misafir araştırmacı olarak görev almıştır. Boston Üniversitesi'nden siyaset bilimi alanında doktora derecesine sahiptir. Araştırma alanları arasında çağdaş Çin ve Doğu Asya'daki devlet-toplum ilişkileri, kentsel politika, halkın katılımı, siyasi etkinlik ve alan araştırmalarındaki karşılaştırmalı metodolojiler ve küresel tarih tartışmaları yer almaktadır. Araştırmaları hem nitel hem de nicel saha çalışması metodolojilerini içermektedir.

Koronavirüs, Uluslararası Sistem ve Oryantalizm