IX. SİTD Lisansüstü Öğrenci Konferansı TEDÜ’de Gerçekleşti

Tarih:  Date -

Siyasi İlimler Türk Derneği tarafından bu yıl on dokuzuncusu düzenlenen Lisansüstü Öğrenci Konferansı, 10 Haziran 2023 tarihinde TED Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Ulusal ve uluslararası 46 farklı üniversiteden akademisyenin ve öğrencinin katıldığı konferansta araştırmacılar üç ayrı oturumdaki sekizer panelde çalışmalarını paylaşma ve geri bildirim alma şansı yakaladı.

TED Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zuhal Yeşilyurt Gündüz, Siyasi İlimler Türk Derneği Başkanı Prof. Dr. Sabri Sayarı ve TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan Konferasın bu yılki onur konuğu ODTÜ’den emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Feride Acar oldu. Acar’ın konuşmasının ardından başlayan oturumlarda katılımcılar Türk dış politikasından göç siyasetine, uluslararası ilişkilerden düşünce tarihine dek uzanan geniş bir çerçevede birbirinden ilgi çekici sunuşlar gerçekleştirdi.

TED Üniversitesi Politika Platformundan öğrencilerin desteğiyle organize edilen Konferansın ardından tüm konuklar düzenlenen kokteylde buluştu.

Görsel kaldırıldı.

Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.Görsel kaldırıldı.